Comments (1)

 1. Frederik Linkamp

  Kære Flade idrætsforening
  Jeg skriver i forbindelse med projekt en go’ Bgym’, som er et forskningsprojekt under Statens Institut for Folkesundhed.
  Formålet med en go’ Bgym’ er at fremme trivsel blandt gymnasieelever ved at sætte fokus på bevægelsesaktiviteter og fællesskab. Som en del af projektet vil vi afholde innovationsworkshop for 1.g-eleverne på 14 gymnasier i hele landet. På workshoppen inspireres eleverne til selv at udvikle og gennemføre bevægelsesaktiviteter, som de har lyst til at deltage i. Når workshoppen er afsluttet, står eleverne således tilbage med en eller flere idéer, som de i fællesskab skal realisere.
  I gymnasiernes lokalområder eksisterer der mange foreninger, som laver en masse spændende aktiviteter. For at gøre eleverne opmærksomme på hvilke muligheder der findes i deres nærområde, vil vi i forlængelse af innovationsworkshoppen uddele et katalog til eleverne med en oversigt over deres lokalforeninger. Kataloget vil indeholde kontaktoplysninger på foreningerne samt en kort beskrivelse af, hvad foreningerne tilbyder. Eleverne kan således søge inspiration i kataloget til at iværksætte bevægelsesaktiviteter på og udenfor gymnasiet.
  Eleverne på hvert gymnasium kan i samarbejde med en eller flere foreninger søge om op til 20.000 kr. i projektets aktivitetspulje til realisering af de ideer, der opstår på baggrund af workshoppen.
  Jeg skriver til jer, da vi håber, at I har lyst til at stå i kataloget, som uddeles til Morsø Gymnasium. Vi tænker, at I gennem foreningskataloget vil have mulighed for at få flere unge tilknyttet jeres forening og få indblik i, hvilke aktiviteter unge i jeres lokalområde efterspørger. Det vi har brug for fra jeres side af, er tilladelse til at tage informationer fra jeres hjemmeside og oplysninger på en kontaktperson, som indskrives i foreningskataloget.
  Hvis i vil vide mere om projektet, er i velkomne til at kontakte mig på nedenstående
  Jeg ser frem til at høre fra jer.

  Venlig hilsen

  Frederik Linkamp
  Studentermedhjælper
  Statens Institut for Folkesundhed
  Flin@si-folkesundhed.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.